THREM

Tibeti Hang Rezonancia Energia Masszázs


A tibetiek évezredek óta gyógyítanak energiával, fénnyel, hanggal, színekkel, jelekkel, a rezonancia számos formájával.

Az indiai és tibeti kultúra közös gyökerei, melyek az ősi bohn vallásból erednek, de tágabb értelemben az egész távol kelet, a japán, a kínai, a hun- mongol, sőt az indián hagyományok is szintén jelen vannak és fellelhetők az energia gyógyításban. Az energia Egy, a Forrás energiája, a módszerek különbözőek és mindent áthat az adott kultúra, ahol a tudást vagy annak részét megőrizték.

A tibeti hangtálak is eszközei ennek, amelyeket a testre helyezve zengetünk meg és tartunk folyamatos rezgésben, így a rezonancia eljut a sejtekig, a fizikai testet, a sejteket, a szöveteket késztetve az elengedésre és tisztulásra.

A rezgés közben keletkező hangok a lélek szintjén végzik ezt a munkát, mert a hangzás is különleges, az alaphangok felhangjai jelennek meg a hallható tartományban és azon túl is. (Oberton hangzás)

Ezek hatására oldódnak az energetikai és fizikai blokkok és harmónia teremtődik.

A tálak különlegesek, 9-12 fém alkotja őket a funkciójuk szerint.

A legnagyobb tál a medenceöv gyógyítója, a középső a szív zónáé, a kisebb pedig az univerzális a tál a talp szervmeridián pontjaira, valamint az ízületekre, csontokra hat tisztító és feltöltő erővel.

A tibeti tálak autentikus módon készülnek, kézzel kovácsolnak minden darabot, az ötvözet és a készítés titkának hagyománya apáról fiúra száll.

A védjeggyel ellátott tálakat és a módszert Peter Hess hozta Európába, a tibeti szerzetesek engedélyével, akiktől sok éven át tanult, igen áldozatos módon.

A módszer alapjai bárki számára elsajátíthatók, megtanulhatók és alkalmazhatók. Én az évek során a tapasztalataim alapján a Reiki módszerével is ötvöztem, ez a THREM.

Kizáró okok a hangtálak alkalmazásánál : a terhesség első három hónapja, illetve közvetlenül műtét utáni időszakban és a pacemaker viselése.

A módszer hatékonyan alkalmazható kiegészítő terápiaként :

Az energiaközpontok, csakrák és a meridián rendszer megtisztítására

Stressz oldására

Izom feszültségek enyhítésére és megszüntetésére

Közérzetjavításra

Méregtelenítésre

Immunrendszer erősítésére

Tanulási és egyéb nehézségek kiküszöbölésére és még számtalan más területen.


A masszázs kényelmes ruházatban, először a talpon és a háton a gerinc vonalában, majd ezt követően a test hasi oldalán, az energia központokon történik és körülbelül 60 percet vesz igénybe.

Maradandó eredmények eléréséhez kúra szerű alkalmazás javasolt.

Az elérhetőségeimen szeretettel várok minden érdeklődőt.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el