Spirituális fejlődés

"Ismerd meg önmagadat!" - szól az ősi bölcs tanács. Hadd tegyem hozzá: "azért, hogy megismerhesd és irányíthasd sorsodat."

Judy Ananda

Azzal kezdem, hogy ember nincs a földön, aki ne lenne spirituális. mivel mindannyian test-lélek-szellem egységében létezünk a születésünk pillanatától a halál, a testből való kilépés pillanatáig, amikor csak a test szűnik meg létezni ebből a csodálatos mesterhármasból (Body-Mine-Spirit).

Van akinek dolga van ezzel, - feltételezem neked is, aki épp most olvasol - és van, aki választott tudatlanságában éli le az életét és ezzel sincsen baj, bár sok szenvedés forrása lehet. Az erről való tudás mindenkiben ott van, kivétel nélkül, csendes bizonyosságként és csak arra vár, hogy felébresszük, hogy tudatossá is váljon.

Nyitottság, némi bátorság, gyermeki tiszta kíváncsiság kell a felfedező úthoz és igen kitartás is, no meg elköteleződés, de ez utóbbi a megértések és megtapasztalások után már nem is kétséges. Az út nem lineáris, hanem spirális és minden szinten, minden alkalommal egyre teljesebbé válunk.


Az alpontokban leírt témakörök amelyekből az egynapos foglalkozásokat tartom, az én közel negyedszázad alatt bejárt utamat fémjelzik.

Ebből nem biztos, hogy minden a tiéd is, mert mindannyian mások vagyunk, bár vannak hasonlóságaink, de térképként kiválóan működik, hogy felismerd sokkal több vagy annál, mint amit eddig gondoltál magadról, sőt a lelked mélyén biztosan ez mocorgott is néha, csak elhallgattattad.

Arra biztatlak, adj esélyt magadnak a szabadságra, a boldogságra, a valódi szeretet felismerésére és megélésére, a felébredésre, mert ezért vagyunk itt, ez az életünk értelme és születésünktől fogva a joga is.

A felismert küldetésem ez, hogy szabaddá tegyem magamat  és segítsem ebben azokat is, akik megtisztelnek azzal, hogy a kísérőjüknek választanak azon az úton, amit már ismerek,

egy darabig..

Mert egy ponton túl neked kell megtalálnod magadban azt, aki valójában vagy és a saját utad, de mindig készen állok arra, hogy segítselek, ha megtorpannál.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el