Usui Reiki tanfolyam

Szintek:

Reiki I. : Ez a szint az öngyógyítás művészetének első lépcsőfoka és segíti a gyakorlót az önismeretben, az önmagával való kapcsolat kiépítésében, amit bizony sokan már rég elfelejtettek. Segíti továbbá a fizikai test, a szervezet regenerációját is.

Elméleti tudás és kezelési technikák átadása. Beavatás, gyakorlás. A képzés havonta indul, megfelelő létszám esetén kis csoportokban, ami maximum 10 fő. 

Reiki II. : Az I. fokozat sok pozitív változást generálhat a gyakorló életében. A II. szint elérése és gyakorlása során a nem látható világgal teremt kapcsolatokat, mentális-érzelmi és szellemi szinteken, ezzel pozitív irányban változik az önmaga és a külső világgal való kapcsolata is.

A szimbólumok ismertetése, használatuk, az energia távküldés módszere, gyakorlás. Beavatások. Igény esetén az I. szint elvégzése után minimum 4-6 hét után indul. 

Reiki Mester fokozat :  A beavatás igény szerint történik, amikor a gyakorló elérkezettnek érzi magát rá, de minimum 2 hónap a II. -es szint elvégzése és a Reiki rendszeres gyakorlását követően.

Reiki Tanári fokozat, szintén igény szerint indul, amint a gyakorló elérkezettnek érzi és tanítani, továbbadni is szeretné a módszert. 

A képzéseken való részvétel semmilyen előtanulmányt nem igényel, - azonban a mélyebb megértés és hatékonyság eléréséért javasolt az E.E.M. egy napos képzésének elvégzése

https://religio-spiritualis-muhely.webnode.hu/e-e-m/ -

nincsenek tiltások, kitételek, elvárások sem a Reiki gyakorlásában, legfeljebb javaslatok és legfőképpen a módszer elsajátítására vágyók érdekében. Ezekre érdemes odafigyelni.

A Reiki gyakorlása, több mint egy megtanulható módszer, ez egy teljesebb spirituális életforma.

A fokozatosság elve fontos, mivel az energia áramlása tisztulási folyamatokat indít be, biofizikai ( sejtszintű méregtelenítés) , energetikai ( meridián vezetékek) és a lélek ( traumák oldódása, elemi felismerések) szintjén egyaránt.

Ezért nem feltétel, csak javasolt a tanfolyam, a beavatás előtt a Reiki Kuckóban néhány részvétel, a tapasztalat szerzés és a tisztulás érdekében.

A szintek elvégzéséről angol nyelvű tanúsítványt állítunk ki.

Aktuális tanfolyamok:

2022. október 30 vasárnap 10-17 h Reiki I. szint induló 

2022. november 6 vasárnap 10-17 h Reiki II. szint haladó

Részletekért kereshetsz az alábbi elérhetőségen:

religiospirit@gmail.com

 https://www.facebook.com/judit.buza

vagy az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el