E.E.M.

Az Emberi Energia Mező

"Ha meg akarod találni az Univerzum titkait, gondolkodj energiákban, frekvenciákban és rezgésekben!" Nikola Tesla.

A teremtett világban minden energiából keletkezik.  Az emberi testet is, mint minden matériát, lelassult frekvencián rezgő energia alkotja. Ezt átszövi a fény, amely magasabb frekvencián rezeg, az emberi szem számára ugyan nagyon kevéssé, de némelyek számára látható tartományban (aura színek). Végül mindezt magában foglalja a legmagasabb szinten rezgő energia, amely már az emberi hagyományos érzékszervek számára alig foghatók fel ez az Univerzális Energia, de korunkban már a technika fejlődése lehetővé teszi számunkra, hogy mérni is tudjuk. Gondoljunk csak az EKG, EEG készülékekre és a már rohamosan korszerűsödő egyéb technológiákra.

Az emberi test energetikai működését már több ezer éve ismerték Kínában, Tibetben, Indiában és e tudás birtokában befolyásolni és gyógyítani is képesek voltak. A kínai akupunktúra is erre a tudásra épül.

Dr. Karagulla megfogalmazása szerint : az energiamező mátrixot alkot, amelyben az energia fénnyé, majd matériává lassul, a szikrázó fénysugarak szövedéke áthatja a sűrű fizikai testet. Az egyetemes energiamezőhöz az emberi test oldhatatlanul kapcsolódik, amíg él, mert ez az energia élteti.

Az Emberi Energia Mező

A fizikai testet hét rétegű tojásdad alakú energiaburok veszi körül és ezek a testet áthatóan körülvevő fénylő energiatestek jellegzetes sugárzást bocsátanak ki. Ez az aura. Az aurát egymást követő rétegek alkotják, amelyben a soron következő áthatja az előző réteget, mivel minden soron következő finomabb szubsztanciájú és magasabb rezgésszámú hullámból áll. A rétegeket helyzetük, színük, fényességük, képlékenységük és működésük határozza meg. A hét energiatest a hét csakrához kapcsolódik.

A testünk középvonalában a fő energiacsatorna fut, amihez a hét fő csakra (energia örvény) kapcsolódik és az energiavezetékeken keresztül a belső szerveket látják el energiával.

A csakra szanszkrit szó, jelentése: kerék , (energia) örvény. A csakrák erőközpontok a testünkön. Tölcsér formájúak és úgy mozognak, mint az örvény. Sok kis tölcsér meghatározott számban, egy nagy tölcsérben örvénylik, így történik az energiacsere az egyetemes mezővel. Az energia egyben információhordozó is, tehát nem pusztán energiát veszünk fel, és adunk le, hanem rengeteg információt is.

A hét energiatestnek valamint a hét csakrának meghatározott feladataik vannak és harmonikus működésük rendkívül fontos, sőt elengedhetetlen a testi, lelki és mentális egészség megőrzéséhez.   A stressz, esetleges traumák és más negatív hozzáállás révén képesek vagyunk ezt a harmóniát megbontani, ( nonkomfort érzés, betegségek, mint jelek ) , de vannak módszerek, amivel helyre tudjuk állítani és támogatni tudjuk a működésüket.

Az egy napos foglalkozásunkon elméleti tudást és gyakorlati tapasztalatot is szerezhet, akit ez mélyebben érdekel. Az önismeret első lépcsője ez és egyben alapja is a többi foglalkozásnak.

A foglalkozásokat kis létszámú csoportban max. 10-12 fő részvételével tartom, havonta egy alkalommal.

Jelentkezni lehet:

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el