Reiki Kuckó

A tudás mindaddig filozófia, amíg gyakorlattá és ezzel élővé nem teszed.

Gyermekként imádtam kuckózni. Tavasztól késő őszig, ahogy lombsátrat épített a hatalmas aranyeső bokor, megnyílt az én udvari kuckóm, ahol a barátaimmal napnyugtáig is elbandáztunk, békében és nagy egyetértésben. Csak egy-egy nagy zápor tudott kimozdítani bennünket, ami után egy emberként hordtunk a napra száradni mindent, amit oda begyűjtöttünk az otthonosság és kényelem jegyében, s alig vártuk, hogy visszarendezhessük. Megosztottuk egymással az álmainkat, a vágyainkat és igen a félelmeinket is, amik a lombkoronán beszűrődő fényekben, egymás közt már nem is tűntek olyan félelmetesnek, amikor kimondtuk.

Mindenkinek kell egy hely, egy közösség, egy közös tér, ahol erőt meríthet, legyen az család, barátok, lelki kapcsolatok.. kell egy kuckó.

A Reiki kuckó egy olyan meleg, biztonságos, befogadó tér, ahol közösségben vagy, önmagad lehetsz, ahonnan kireked a külvilág kaotikus zűrzavaros zaja, ahol lelassulva befelé önmagadba, önmagadra figyelhetsz, elvárások, megfelelések és megfeleltetések nélkül. Adhatsz és befogadhatsz épp azt és annyit , amire épp szükséged van és amennyit befogadni vagy képes.

Reiki kuckó februártól 16.- tól minden páratlan hét szerda 17-20 óráig tart nyitva gyakorlóknak és a Reikivel megismerkedni vágyóknak. 

A hely befogadóképessége meghatározó, ezért kérlek jelezd előre, ha jönnél.

Szeretettel várunk.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el