Szív Középpont

Az Egész-ség tere 

Édesanyám rám vetített és elvetélt álmát, hogy orvos legyek (ami ő nem lehetett..) nem tudtam beváltani. Eszembe jutott ez 36 éves koromban, amikor ő 56 évesen küzdött és vesztett a rákkal szemben, rövid és gyors háború volt ez, alig két hónap az első orvosi beavatkozástól a haláláig 1988-ban. Nem úgy Nagymamámé aki 65 éves volt, amikor elment, szintén rákban, s én 16 és elkeseredett, ijedt és dühödten tehetetlen szemlélője voltam az egésznek, akkor is és húsz évvel később is. Édesanyám halálát hatalmas sokként éltem meg, hónapokig nem voltam képes visszaemlékezni sem dolgokra.

Az emlékezetem ezekre a természetgyógyász vizsgámat követő hippokratészi esküm alatt kezdett visszatérni, amikor szinte tapintható módon megéreztem a jelenlétét és az a gondolat jött - igen, látod megcsináltam, nem úgy ahogy szeretted volna, de felesküdtem rá és segíteni fogok.

Apám rákbetegségét 10 évvel később tudtam meg, akivel 25 év távollét után találkoztunk újra. Akkora engem már pályára hozott az élet, volt gyakorlatom az energiagyógyításban, némi tudásom és tapasztalatom a test-lélek-szellem együttműködésében és a praktikákon kívül, ami volt neki is - pl. a gyógynövények ismerete - napokat, éjszakákat beszélgettünk át. Rengeteget tanultunk egymástól a megértéseinken keresztül és sokat sírtunk és nevettünk együtt. Kíváncsi, nyitott, befogadó és nagy tudású elméje volt, de volt egy határvonal amin nem tudott átlépni. A daganata "betokozódott", a csontszarkómája eltűnt, de a negyedéves méregadagját, fegyelmezett repülőtiszthez illően, felvette.. Öt évet kaptunk a prognózison túl és ha nehezen is, de el tudtam engedni őt. Neki már nem kell az imádott repülőgépe, a "darab" hozzá, hogy lenézzen a földre, vagy közelebbről megszemléljen egy ragyogó csillagot.

Amit akkor még nem tudtam és Gregg Braden munkássága tett megtapasztalható tudássá számomra, az a szív koherencia csodája, ami hatalmas erő és aminek külön oldalt szenteltem.

Mindezt azért mondtam el, mert meggyőződésemmé vált az évek tapasztalatai alapján, hogy ahogy gondolkodunk és érzünk, s hogy mennyire vagyunk tudatosak erre, az határozza meg, hogyan dolgozik értünk a testünk milliárdnyi atomja, bár az ő programjaik tökéletesek, mi befolyásoljuk őket, minden pillanatban. Sajnos, tudattalanul gyakran nem pozitív irányban, ilyenkor betegségekről beszélhetünk.

Én az egészség megőrzését és a betegség megelőzését  tartom elsődlegesnek. Ha szükség van rá természetesen a helyreállításban is természetesen együttműködöm. 

Szív koherenciában lenni elképzelhetetlenül magas frekvencia, ami a test és lélek szintjén óriási öngyógyító folyamatokat indít be. A gyakorlat könnyen elsajátítható, csak művelni kell, a Szívkoherencia almenüben találod.

https://religio-spiritualis-muhely.webnode.hu/sziv-koherencia/ 

És sok dolog van a hétköznapi életünkben is, ami képes segíteni a szív középpontunkba megérkezni, lehet egy zenei élmény, látvány, érzés.. törekedj minél gyakrabban eljutni ide.. Egy kis lehetséges segítség hozzá, a Szív szutra japánul az egyik nagy kedvencem Tinna Tinh előadásában.Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el